„Matydami tendencijas Vakarų demokratijos šalyse, kai vis dažniau įvairių profesijų krikščionys dėl savo pažiūrų susiduria su atšaukimo kultūra (angl. Cancel Culture) ir teisiniu persekiojimu, nusprendėme šių metų 0,6 % nuo GPM paramą skirti organizacijos veiklos stiprinimui ir finansinio fondo telkimui. Fondo tikslas – padėti įvairių profesijų krikščionims Lietuvoje, kurie dėl savo įsitikinimų, patirs sąžinės, religijos, žodžio laisvės ribojimus ar teisinį persekiojimą. Iš kitų šalių patirties matome, kad tikintieji dėl savo pažiūrų net ir Europos Sąjungos šalyse, JAV, Kanadoje vis dažniau susiduria su teisiniu persekiojimu“, – teigia profsąjungos pirmininkas Audrius Globys.

Krikščionių profsąjunga kviečia visus Lietuvos krikščionis ir geros valios žmones, branginančius sąžinės, religijos ir žodžio laisvę prisidėti prie profsąjungos veiklos stiprinimo ir finansinio fondo telkimo iniciatyvos, skiriant 0,6 % nuo GPM dalį, kurią galima paskirti išskirtinai tik profsąjungoms.

Plačiau apie GPM tikslus skaitykite čia: https://krikscioniuprofsajunga.lt/siu-metu-06-proc-gpm-parama-skirsime-finansinio-fondo-telkimui/